senITel.gif (254871 bytes)

IT-klubb för seniorer från Telia
 

När vi firar 10 år - 2007

 
museet.jpg (27175 bytes)

Det gör vi genom att - för dem som så kan och vill - bjuda på busstur från Stockholm till Skärgårdsmuseet i Stavsnäs den 24 maj.. Efter museibesöket äter vi en gemensam lunch (men den är dock på egen bekostnad) vid   på Djurönäsets konferenscenter och sedan går bussen åter till Stockholm. Gruppen på landets framsida gör ett liknande arrangemang för de Göteborgsknutna medlemmarna*).
Du som vill vara med på resan till Stavsnäs, anmäl till Krister Björnsjö senast den 16 maj. (Inbjudan har sänts med epost till alla medlemmar)

Vi har också gjort en kortkort dokumentation i text och bild över vår verksamhet under de gångna tio åren. Den har sänts ut med vanlig post till alla medlemmar, men här på hemsidan finns den förstås också och då är bilderna i färg. Du hittar den här.

tialott.jpg (15027 bytes)

Anledningen till brevförsändelsen till alla medlemmar (hittills enda gången) var dock främst att bifoga en lottsedel (givetvis en Tia-lott) Förhoppningen är att många medlemmar ska vinna många tusen (men man får väl vara nöjd om någon vinner något, rapportera gärna på vårt forum i så fall.
hdd.jpg (21401 bytes)

Och så tillkännagavs i brevet vårt stora tioårslotteri, där en av våra medlemmar kommer att vinna en extern hårddisk till sin dator. Vem det blir får vi se när höstens verksamhet inleds.

Under sommaren pågår som vanligt också vår fototävling. Mer info om denna kommer här på hemsidan.

Nya bidrag till Teleman minns mera är förstås också välkomna. Nåt ska ni ju göra i sommar.


Djurobron.jpg (3485705 bytes)
*) Onsdagen den 13 juni kommer göteborgarna att ta en kvällsrundtur på ca tre timmar med ångaren Bohuslän i Göteborgs skärgård.
Ångaren Bohuslän är västkustens sista skärgårdsångare, ett levande fartygsmuseum, med kolvångmaskin och ångpanna i originalskick, renoverad och moderniserad där sådana krav ställs och med inredning och salonger nära nog som vid leveransen 1914.
Maka/make (motsv.) har inbjudits att medfölja på egen bekostnad
ssbohus.jpg (18326 bytes)